poslední dobou se nám tu a nejen nám (je to ostatně problém na všech v internetu známých diskuzních fórech na bázi phpbb) rozrostlo mnozstvi spamu od botu a falesnych uzivatelu, a jelikoz momentalne nemam cas naprogramvoat lepsi (grafickou) ochranu pri registraci... uz jsem to jednou udelal a bohuzel jsem se nekde zrejme prepsal a spadlo cele forum.... takze prozatim jsem nastavil aktivaci uzivatelskych uctu manualne a to tak,ze je budu muset aktivovat sam.... to zabrani vsemu spamu ale zaroven to novym uzivatelum dost zkomplikuje registraci,protoze budou muset cekat dokud je neprihlasim.... takze prosim o trpelivost do te doby nez to cele vyresim....
ještě chci upozornit nové uživatele,aby si dávali pokud možno jasne odlisitelne prezdivky od Spambotu (napr s ceskymi znaky), ponevadz jsem v dobre vuli autorizoval vsechny nove uzivatele a hned dva se mi vratili a zacli mi tu posilat spam, coz me teda dost rozcililo...
a nebo mi napiste email a bude to nejjistejsi, ze Vasi prezdivku autorizuji....
tak dnesnim dnem vse vyreseno uzivatelsky prijemnym dotazem na opsani par nahodilych pismen zobrazujicich se pri registraci... uz zadne cekani na zaregistrovani a aktivaci uzivatele ...
dík za upozornění, tohle číslo už bohužel nezměním, jsou to většinou neaktivní boti, a musel bych je jednoho po druhém vymazat, udělal jsem tehdá takové jednoduché a efektivní, ale ne moc praktické řešení z nedostatku času a tyhle boti ač nemohli psát, tak se mohli registrovat....
od této chvíle by již měla být registrace plně automatická a doufám boty neprolomitelná, ne jako ta předchozí a také pro uživatele nebudou neaktivní účty viditelné, takže v záložce "Lidé" budete vidět jen aktivní účty a dole jako nejnovější registrovaní se zobrazují také jen aktivní účty, snad to bude trochu přehlednější díky za pochopení
_________________ Takže podle tvý logiky, kdyby bylo prase osobností,odpustil bys mu tu špínu.Je to tak?
No to by ale muselo bejt pořádně fešný prase.Muselo by bejt aspoň 10 krát fešnější
než čuník z toho rpfora.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.